Livets Dans Terapi
NADA og cupping

NADA og cupping

NADA er en særlig form for akupunktur, som har dokumenteret effekt. NADA skaber kontakt til kroppens selvhelbredende system og hjælper med at genetablere kroppens naturlige balance – både fysisk og mentalt.

Behandlingen foregår ved, at du sidder på en stol i mit behandlingsrum, hvorefter jeg sætter fem akupunkturnåle i hvert af dine ører. Nålene sættes i fem særlige punkter efter NADA-metoden. Herefter skal de sidde i 45 minutter, hvor du får en afslappende stund med dig selv i mit behandlingsrum. Du kan lytte til afslappende musik undervejs eller bare nyde roen med dig selv. Efter tre kvarter tages nålene ud.

NADA virker mod stress, anspændthed, søvnproblemer, fysisk og psykisk uro med mere.

Priser
1 behandling koster 150 kroner
10 behandlinger koster 1.200 kroner
Der er mulighed for yderligere rabat, hvis I er flere, der følges ad til NADA-behandling.

Jeg gennemførte NADA-uddannelsen i 2018.

Cupping

Cupping også kaldet vakuumterapi er en gammel og meget effektiv behandlingsform.

Behandlingen har en utrolig positiv virkning på lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen. I behandlingen benyttes sugekopper, der fremkalder et vakuum på det behandlede område. Det kan se lidt drabeligt ud på kroppen efter behandlingen, da de benyttede sugekopper efterlader røde mærker i huden.

Til cupping benyttes en kop, der er lavet af plastik. Koppen placeres på specifikke punkter på kroppen og fungerer som en sugekop, der suger den dækkede hud op i koppen. Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagneret energi. Det bevirker, at der skabes gennemstrømning af Qi (livsenergi) og balancen i kroppen genoprettes.

Kontakt mig for at høre prisen for en cupping-behandling.