Livets Dans Terapi
Hvad jeg tilbyder

Hvad jeg tilbyder

Føler du dig presset af hverdagens krav og ønsker du at udfolde mere af dit potentiale?

Jeg tilbyder forskellige former for terapi og aktiviteter som en hjælp til at tackle personlige problemer, fastlåsthed og kriser til en positiv selvudvikling. Terapien tilbydes for børn, unge og voksne – både individuelt og i grupper.

Individuel terapi

I individuel samtaleterapi tilbydes behandling af kriser, vanskelige livsforhold og hjælp til selvudvikling.

Individuel terapi er at foretrække, hvis du befinder dig i en akut eller belastende livssituation og har behov for at få hjælp til at finde dine ressourcer og få konkrete redskaber til at kunne håndtere, det der fylder.

Kunstterapi

Indledende samtale om dine ønsker og behov, herefter arbejder du med en kunstterapeutisk øvelse. Dit kreative udtryk vil være det, som den efterfølgende samtale tager sit udgangspunkt i. I processen vil jeg være støttende, nysgerrig og undersøgende sammen med dig i forhold til det, du er optaget af.

Læs mere om min tilgang til kunstterapi ved at klikke her.

Ud af huset og grupper

Foruden af være uddannet kunstterapeut er jeg Master i innovation og kreativt læringsdesign. Jeg tilbyder også at afholde kurser og workshops udenfor min praksis, for eksempel på skoler, institutioner og virksomheder. Kontakt mig for yderligere information eller tilbud.

Naturvandring

Naturen er en vigtig ressource i forhold til menneskers sundhed. I naturen får vi hele vores sanseapparat i gang. Dette er med til at etablere en god kontakt med dig selv og dit nervesystem falder til ro.

Igennem de senere år har jeg udbygget min indsigt i naturbaseret terapi og sundhedsfremme. Jeg benytter disse kompetencer i at anvende naturens symboler og integrere det i mit arbejde. Oplevelse i naturen giver mulighed for forandring, forundring og forvandling.

Ved at forbinde den ydre natur med den menneskelige indre natur, skabes der balance og er med til at lade op med livskraft.

Jeg arrangerer naturvandringer med fokus på at åbne sindet for indtryk fra naturen og bruge disse til refleksion og med til at blive klogere på hvad du har lært og hvad skal du lære af.

NADA-akupunktur og cupping

NADA er en særlig form for akupunktur, som har dokumenteret effekt. NADA skaber kontakt til kroppens selvhelbredende system og hjælper med at genetablere kroppens naturlige balance – både fysisk og mentalt.

NADA kan kombineres, så det understøtter anden terapi.

Læs mere om behandlingen her.